کارشناس خودرو FOR DUMMIES

کارشناس خودرو for Dummies

کارشناس خودرو for Dummies

Blog Article

برای راهنمایی بیشتر راهنمای نوشتن مقاله‌های بهتر و لحن بی‌طرف را ببینید. (چگونگی و زمان حذف پیام این الگو را بدانید)

گاهی پیش می‌آید که در طی یک تصادف، میزان خسارت و ضربه وارده تا حدی زیاد است که باید آن قسمت را به طور کلی تعویض نمود! در چنین شرایطی نمی‌توان منکر کاهش قیمت خودرو شد.

کارشناسان اقای تست در این کارشناسی به یک پژو پارس به اصطلاح فروشنده صفر برخورد کرده اند که کارشناسان ما متوجه این موضوع شده اند که این خودرو نه تنها صفر نیست بلکه تصادفی است که چندیدن میلیون از قیمت صفر این خودرو کاسته میشود.

متخصصان صنعت خودرو معتقدند بازار خرید و فروش خودروهای نو و دست دوم در ایران رونق گرفته‌است.

مجموعه ما خودرو های شما را به طور رایگان به فروش رسانده و ان را به صورت رایگان کارشناسی می‌کند و تقریبا بابت تمامی این عملیات هیچ هزینه ای پرداخت نمی‌کنید.

کارشناسان همراه مکانیک با متصل کردن دستگاه دیاگ به خودرو، تمامی خطاها و ایرادهای آن را به‌طور کامل بررسی می‌کنند،.

از بااهمیت ترین نکات در تشخیص رنگ خودرو لمس زبری بدنه است.

شما برای خرید یک خودرو صفر و یا کارکرده همیشه کارشناسی ماشین باید تمایزی را در نظر بگیرید.

ویکی‌پدیا® علامتی تجاری متعلق به سازمان غیرانتفاعی بنیاد ویکی‌مدیا است.

در خودروهای پیشرفته توسط دستگاه دیاگ می‌توان تا حدودی به مشکلات فنی یک خودرو پی برد، اما این یک تصور غلط می‌باشد که تست دیاگ تمامی عیوب فنی خودرو را مشخص می‌نماید. در حالیکه میزان حاد بودن بسیاری از مشکلات فنی خودرو تنها توسط تست رانندگی تعیین می‌شود.

اکثر خودروهای دست دوم تجربه یک یا چند تصادف را داشته اند اما این به این معنی نیست که شما نباید این خودرو را بخرید. اما بایستی دقت کنید و در صورتی که خود شما یا یک مکانیک مجرب در اثرات ضربه یا تصادف و تعمیر را در اکثر نقاط خودرو یافت بایستی متوجه باشید که با یک راننده بی دقت طرف هستید که احتمالا در تعمیر و نگهداری مناسب از خودرو خود نیز کوشا نبوده است.

در غیر این صورت شما باید درصدی که کارشناس تعیین می‌کند را به او بپردازید.

همچنین در شرایط بارانی و برفی بدنه خودرو باید خشک باشد و کارشناسی در محل مسقف انجام شود. صندوق عقب خودرو هم برای بررسی تمامی قطعات باید خالی باشد.

تولید و واردات خودرو در ایران با رشد چشمگیری روبرو شده‌است. در سال ۲۰۱۴ در بین کشورهای خودروساز جهان، ایران رتبه هجدهم را به خود اختصاص داد. چین با تولید ۲۳میلیون و ۷۲۲هزار دستگاه بزرگترین خودروساز جهان در این سال بوده‌است و آمریکا با ۱۱ میلیون و ۶۶۰ هزار دستگاه در رتبه دوم و ژاپن با ۹ هزار و ۷۷۴ هزار دستگاه در رتبه سوم قرار گرفته‌اند

Report this page